This page is also available in: EnglishEnglish (Engels)

aannemer afbouw Amsterdam

Afbouw specialist

Gefeliciteerd!

U heeft een huis laten bouwen of een casco woning aangekocht. En wat nu? Dan begint het echte werk. Zoveel dingen die bepaald en ingericht moeten worden.
Loodgieterswerk, elektra aanleg, isolatie en natuurlijk het plaatsen van tussenwanden, kozijnen, ramen en deuren. Het pand moet geïsoleerd en afgetimmerd worden en wellicht wilt u alles ingefreesd hebben zoals kabels, leidingen en misschien wel heerlijke vloerverwarming.

Al deze zaken dienen goed doordacht te worden, u wilt immers optimaal woon, werk en recreatiecomfort. De meestal toch schaarse ruimte moet optimaal benut worden en vaak komt er maatwerk kijken bij de inrichting. De keukenkastjes op de juiste hoogte, die lang gewenste inloopkast en misschien wel een comfortabele zolder met kasten op maat en een trap die aansluit op persoonlijke wensen.

Om al deze werkzaamheden toe te vertrouwen aan aannemer is natuurlijk niet niets. Graag gaat Aannemer020 met u om tafel. We denken met u mee en voorzien u van vrijblijvend advies. Wij hebben vele malen eerder met dit bijltje gehakt, u zult versteld staan van ons vakmanschap.

Alle skills in huis voor een perfect resultaat

Met ruim 20 jaar ervaring en een betrouwbaar team van bouw-, sloop- en renovatiespecialisten kunt u er bij voorbaat vanuit gaan dat wij de klus doeltreffend klaren. Met een efficiënt werkend team en een oog voor detail realiseren we uw beoogde woon, werk en/of recreatie omgeving.

Wij hebben klanttevredenheid hoog in het vaandel staan en streven altijd naar perfectie. Duurzaam, oogstrelend en exact leveren wat er van ons gevraagd wordt. Waar daar ruimte voor is proberen we altijd verwachtingen te overtreffen. Wilt u weten hoe? Neem contact met ons op en we gaan graag de uitdaging aan.