bouw-renovatiebedrijf

Betrouwbaar renovatie bouwbedrijf Amsterdam

This page is also available in: EnglishEnglish (Engels)

Ben je van plan een verbouwing of renovatie uit te laten voeren? Welkom bij renovatie bouwbedrijf Amsterdam. Aannemer020 helpt u graag met verbouwing tot afwerking. Er komt veel kijken bij een verbouwing. Het is dan ook belangrijk dat je dit laat doen door een gespecialiseerd bedrijf, dat jou helpt bij de planning, de uitvoering en de opruimwerkzaamheden achteraf. Aannemer020 biedt verschillende renovatiediensten aan, waar ze jou uiteraard uitstekend bij kunnen helpen. Wij durven gerust te zeggen dat wij 1 van de beste bouwbedrijven in Amsterdam zijn als het om renovatie en verbouwingen gaat. Wanneer u op zoek bent naar een betrouwbare aannemer, staan we graag voor u klaar.

Welke renovatiediensten zijn er mogelijk?

Er zijn natuurlijk veel verschillende renovaties die uitgevoerd kunnen worden. Denk bijvoorbeeld aan een badkamerrenovatie, of juist en renovatie van de keuken of woonkamer. De renovatiediensten waar Aannemer020 je bij kan helpen zijn eindeloos; het is maar net wat jij gedaan wilt hebben. Heb je bijvoorbeeld een winkelpand die toe is aan een renovatie, omdat je graag de muren, vloeren, ramen, deuren, installaties of de isolatie aan wil pakken? Of heb je net een nieuwe woning gekocht en kan de badkamer wel een opknapbeurt gebruiken? Dan kunnen zij je daar uitstekend bij helpen.

Een plan opstellen

Elke renovatie begint met het opstellen van een plan, ongeacht van welke renovatiediensten je gebruik wilt maken. Zorg dus dat je alles duidelijk op papier hebt staan. Welke ruimte je aan wilt pakken, wat er gedaan moet worden maar ook wat er juist in de oude staat moet blijven. Tijdens een eerst gesprek zal dit plan besproken worden en wordt er gekeken of dit plan ook haalbaar is. Indien nodig zal een werknemer je van advies voorzien, bijvoorbeeld wanneer iets in het plan beter op een andere manier opgelost kan worden.

Tijdens het hele proces kun je bovendien rekenen op goede begeleiding en is er altijd een aanspreekpunt aanwezig. Bouwafval wordt voor je afgevoerd en na de renovatie wordt alles bouwschoon opgeleverd. Op deze manier zit jij niet onnodig lang in de rotzooi, en kun je na de renovatie direct weer genieten van je woning of winkelpand.