De badkamer laten renoveren

This page is also available in: EnglishEnglish (Engels)

Is het tijd om de badkamer eens goed aan te pakken? Omdat de vloer stukken mist waardoor het niet meer veilig is, of omdat je een bad hebt staan waar je nooit gebruik van maakt? Aannemer 020 kan je hier uitstekend bij helpen. Zij hebben ervaring met sanitair renovatie, ongeacht wat je wensen zijn.

Uitgekeken op de badkamer

Het kan natuurlijk goed zo zijn dat je uitgekeken bent op je badkamer. Het toilet is verouderd en je zou graag een zwevend model willen hebben, de wastafel vind je niet meer mooi en de douchecabine is eigenlijk net te klein. Je zou veel liever een inloopdouche hebben, of bijvoorbeeld een dubbele wastafel. Dat kan allemaal. Maar ook wanneer er nieuwe tegels op de muren of de vloer moet komen, kan Aannemer 020 je daarbij helpen.

Ook wanneer je het wat rigoureuzer aan wilt pakken kan dit natuurlijk. Bijvoorbeeld wanneer je een gedeelte van de slaapkamer naast de badkamer bij de badkamer wilt betrekken, of de hele badkamer wilt verplaatsen. Wel moet er dan gekeken worden naar de mogelijkheden. De kans is namelijk aanwezig dat dit niet mogelijk is.

Veiligheid staat voorop

Uit een onderzoek is gebleken dat ouderen de meeste valongelukken hebben in de badkamer. Een opstapje dat net te hoog is, een te gladde vloer of een douchecabine met een veel te hoge instap. Erg gevaarlijk maar daarnaast ook helemaal niet nodig. Door het plaatsen van bijvoorbeeld een inloopdouche is er geen hoge instap meer, en is er daarnaast ook ruimte genoeg voor bijvoorbeeld een douchekruk. Daarnaast kunnen wij ook helpen bij het leggen van nieuwe tegels, zodat de vloer niet meer te glad is, en eventuele hulpstukken. Denk hierbij aan steunen aan de muur zodat je altijd iets hebt om je aan vast te grijpen wanneer je bang bent het evenwicht te verliezen.