casco-woning-Amsterdam

Een casco woning, en nu?

This page is also available in: EnglishEnglish (Engels)

U heeft recent een casco woning aangekocht, hartstikke leuk natuurlijk maar na het aankopen begint het echte werk pas. Er zijn veel dingen die dan geregeld moeten worden. Denk aan het aanleggen van de elektra, de leidingen, het isoleren van de woning en uiteraard het plaatsen van muren, kozijnen, deuren en ramen. Het voordeel van een casco woning is dat u zelf kunt bepalen hoe u de woning indeelt, maar dit is erg veel werk. U wilt dat de woning goed geïsoleerd is, en misschien wilt u ook alle leidingen en kabels wel ingefreesd hebben. en heeft u al gedacht aan vloerverwarming?

Bij een casco woning hoort dus ook een goed, duidelijk en overzichtelijk plan, zodat u precies weet wat er gebeuren moet. Het is tenslotte de bedoeling dat u hier zo optimaal mogelijk kunt wonen, werken en genieten. Aannemer020 denkt in dit geval graag met u mee en voorziet u daarnaast van vrijblijvend advies.

De indeling bepalen

Het bepalen van de indeling van uw woning is erg belangrijk, want zodra dit eenmaal staat is het niet makkelijk meer te veranderen. Denkt u dus goed na over de verschillende ruimtes in uw woning. Waar komt de keuken, en welke keukenkastjes wilt u daarin hebben? Zou u graag een inloopkast willen hebben in de slaapkamer, of grote kasten op de zolder? Zelfs de kleinste dingen zijn bepalen voor de indeling van uw nieuwe woning, dus het is belangrijk dat dit ook allemaal in het plan staat.

Komt u hier zelf niet helemaal uit, dan kan Aannemer020 u voorzien van advies. Wij kunnen met u meedenken over de indeling van de woning, maar kunnen u ook helpen bij kleinere problemen. Bijvoorbeeld op welke hoogte de keukenkastjes geplaatst moeten worden, en of u nou wel of geen openslaande deuren in de woonkamer wilt hebben.

Casco woning met een perfect resultaat

Samen kan er gezorgd worden voor een woning die helemaal naar uw zin is. Al uw wensen worden besproken en nagelopen, en bij twijfel of verbeterpunten zal de aannemer dit uiteraard met u bespreken. Waar nodig zal hij ook met een alternatief komen, zodat de woning optimaal wordt ingericht. Bijvoorbeeld wanneer u de badkamer op een plek wilt hebben die eigenlijk niet ideaal is. De aannemer kan u dan laten zien op welke plek de badkamer beter tot zijn recht zou kunnen komen.

Klanttevredenheid, duurzaamheid en precies leveren waar om gevraagd wordt zijn belangrijke punten voor Aannemer020, waar wij dan ook altijd rekening mee houden. Dit alles zodat u uiteindelijk van een woning kunt genieten die geheel naar uw wensen is ingericht, en u op die manier zo optimaal mogelijk kunt genieten.