tegelzetter Amsterdam

Een tegelzetter voor strak tegelwerk

This page is also available in: EnglishEnglish (Engels)

Tegelzetter Amsterdam inhuren? Bij allround bouw en renovatiespecialist Aannemer020 bent u aan het juiste adres voor professioneel tegelwerk. Onze tegelwerkspecialisten zijn u graag van dienst met tegelwerk op maat. Ongeacht legverband en gewenste tegels legt een tegelzetter gemiddeld een 10 vierkante meter (m2) per dag. Wanneer we over vloertegelwerk hebben zal het gemiddelde aantal M2 per dag oplopen tot 15-20. De legsnelheid is natuurlijk wel afhankelijk van veel dingen zoals werksituatie, ondergrond en bijkomende werkzaamheden.

De kosten van een tegelzetter

De kosten van een tegelzetter Amsterdam zijn afhankelijk van vele factoren. Zo dient er rekening gehouden te worden met voegmiddel, tegelsoort. Ook kan er gekozen worden om een tegelzetter per uur in te huren of een tegelproject op aangenomen prijs uit te besteden aan een tegelzetter. Ook niet onbelangrijk is de ondergrond. Mogelijk is het nodig om eerst stucwerk uit te voeren.

Verschillende soorten tegelwerk

Een tegelzetter inhuren kan voor een groot scala aan tegelwerk. Naast het betegelen van sanitair-aangelegenheden zoals toilet, badkamer en keuken zijn er in zowel modern en klassieke interieurs tegels te verwerken op vloer, wand en plafond.

Gemiddelde droogtijd tegellijm en voegwerk

Wanneer onze tegelzetter bij u lang is geweest in Amsterdam is het van belang dat tegelwerk, ongeacht vloer- of wandtegels, 24-48 uur kan drogen zonder belast te worden. De droogtijd is afhankelijk van het type verlijming en voegwerk. Heeft u vragen over uw tegelwerk en de eindsterkte van de lijm? Neem gerust contact op met Aannemer020, aannemersbedrijf en tegelzetter Amsterdam.