badkamer-specialist-Amsterdam

Het realiseren van de perfecte badkamer

This page is also available in: EnglishEnglish (Engels)

Het kan goed zijn dat je nog wel geniet van je huidige badkamer, maar dat hij echt aan vervanging toe is. Bijvoorbeeld omdat deze er al en flink aantal jaar in zit, of omdat de meubels gebreken hebben. Daarnaast kan het natuurlijk ook goed zijn dat je net een nieuwe woning hebt gekocht, maar dat de badkamer niet naar je zin is. Je kunt er dan voor kiezen een hele nieuwe badkamer aan te schaffen, maar soms is het verstandiger om te kiezen voor badkamerrenovatie. Zeker wanneer bepaalde onderdelen nog wel gewoon goed zijn is dit een verstandige optie. Daarnaast bespaart het je vaak ook flink wat geld.

Het vervangen van de badkamer

Weet jij precies wat er vervangen moet worden aan je huidige badkamer en wat kan blijven zitten? Dan kun je dit het beste op papier zetten. Zo vergeet je het niet en kan dit tijdens het gesprek meteen aangegeven worden. Misschien heb je nu een bad waar niemand gebruik van maakt en zou je graag een inloopdouche willen hebben. Maar het kan natuurlijk ook andersom; wanneer je nu een douche hebt, en hier juist graag een bad voor in de plek zou willen. Uiteraard kan ook de wastafel of het toilet vervangen worden wanneer dit nodig.

Zou je graag de badkamer uit willen breiden, door er een muur tussenuit te halen? Dan wordt er gekeken naar de mogelijkheden. Wanneer de muur die je eruit wilt laten slopen een draagmuur is, is dit namelijk niet nodig. Verder wordt er ook gekeken naar wat er allemaal nog wel goed is in de badkamer. De tegels op de vloer of de muur bijvoorbeeld, maar ook de leidingen, stopcontacten, schakelaars en de verlichting.

Een afspraak maken

Een afspraak maken doe je heel eenvoudig via het contactformulier op de website. Ook kun je hier een offerte aanvragen, zodat je direct een prijsindicatie ziet. Tijdens de afspraak zal besproken worden wat jouw wensen zijn en wordt er gekeken naar de mogelijkheden. Ook zal je dan meer duidelijkheid krijgen over de kosten en de duur van het project.