huis verbouwen Amsterdam

Huis verbouwen Amsterdam

This page is also available in: EnglishEnglish (Engels)

Huis verbouwen Amsterdam? Bouw- sloop- en renovatiespecialist Aannemer020 is u graag van dienst.

woning laten verbouwen

Uw huis in Amsterdam verbouwen is geen kleine opgave. Behalve dat er een vergunningsaanvraag gedaan dient te worden komen er in Amsterdam allerlei bijkomstigheden bij kijken. Zo zijn er tijden waar u zich aan dient te houden. In de gemeente Amsterdam mag u van maandag toot en met zaterdag bouw en sloop werkzaamheden uitvoeren van 07:00 tot 19:00. Wilt u buiten deze tijden dergelijke werkzaamheden uitvoeren dan dient u hiervoor een ontheffing geluid bouw aanvragen. Wanneer u een huis (woning of ander pand) gaat verbouwen heeft u hoogstwaarschijnlijk ook een afvalcontainer nodig? Een afvalcontainer voor bouw en sloop materiaal huren is simpel maar ook voor het plaatsen van een container dient u een melding te maken bij de gemeente Amsterdam. In sommige gevallen is zelfs een vergunning nodig. Wanneer Aannemer020 uw huis in Amsterdam mag verbouwen of renoveren nemen wij alle zaken op ons zodat de verbouwing van uw huis zorgeloos en zonder stress verloopt.

Een verbouwing op de wijze die u verlangt

Uw huis verbouwen doet aannemer020 natuurlijk op de besproken wijze die wij zijn overeengekomen in onze communicatie welke is vastgelegd in de offerte. Wanneer u akkoord gaat met de offerte zullen wij altijd binn 14 weken kunnen beginnen met de beoogde verbouwing van uw huis of ander pand. U kan er ook voor kiezen om voor een “turn-key” verbouwing te kiezen. Een turn-key verbouwing houdt in dat ons aannemersbedrijf de gehele verbouwing voor zich neemt. U kan ons de sleutels geven waarop wij geheel zelfstandig alle werkzaamheden uitvoeren en uw huis instap klaar opleveren. Zo kunt u op vakantie, in een hotel verblijven of elders bivakkeren. Zo heeft u geen omkijken en kunt u er van op aan dat uw huis opgeleverd wordt volgens de besproken wijze.

Uw woning van modern tot klassiek

Ongeacht uw smaak en wensen zal ons ervaren team aan bouw en sloop en renovatie specialisten zorgen dat het eind resultaat naar wens is. Met ruim 20 jaar ervaring hebben wij inmiddels een groot portfolio en zijn bekend met alle stijlen en trends. Met een oog voor duurzaamheid zorgen wij dat uw woning of ander pand omgetoverd wordt naar dat gene dat u met ons heef besproken. Wanneer u een woningverbouwing of renovatie door ons uit laat voeren kan het een goed idee zijn om een collectie van foto’s te verzamen op het internet met stijlen en kleuren die u mooi vindt. Zo kan ons allround bouwbedrijf een beter idee krijgen wat uw smaak is en het eind resultaat beter visualiseren. Wanneer gewenst kunnen wij u tijden onze werkzaamheden natuurlijk op de hogte houden van voorderingen middels foto of video opname zodat u zonder zorgen weet wat de stand van zaken is en dat u bevestiging heeft van de correcte aanpak. Heeft u vragen over een huis verbouwen in Amsterdam? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op of gebruik het offerteformulier voor een gratis prijsopgave.