This page is also available in: EnglishEnglish (Engels)

Keukenrenovatie

Heeft u net een woning of pand gekocht, maar vraagt de keuken toch wel de nodige reparaties? U kunt er dan voor kiezen de makkelijke weg op te gaan en een nieuwe keuken aan te schaffen. Echter kost dit veel tijd, omdat u de perfecte keuken uit wilt zoeken, maar daarnaast kost het ook veel geld. Een keukenrenovatie klinkt dan als een veel beter idee. Bent u op zoek naar een Aannemer in Amsterdam die u hierbij kan helpen? Dan hoeft u niet meer verder te zoeken. Ook met het installeren van een nieuwe keuken is Aannemer020 u graag van dienst.

Keukenverbouwing op maat

Aannemer020 kan u helpen bij het hele proces van het renoveren van de keuken, zodat deze al snel omgetoverd wordt tot de keuken van uw dromen.
Veel onderdelen van de keuken kunnen heel makkelijk vervangen worden. Dit scheelt niet alleen in de kosten, maar ook in de tijd en de rotzooi. Doordat we de oude keuken niet helemaal hoeven te slopen maar slechts de belangrijkste delen vervangen. Zo kunnen de keukendeuren vrijwel altijd vervangen worden door nieuwe en betere exemplaren maar ook de keukenkasten- en lades. Staat er nu bijvoorbeeld een keuken met alleen maar kastjes, en zou u juist graag diepe lades willen? Dan kan dat geregeld worden. Fraaie stopcontacten op de juiste plek? Zo gefikst!
Ook het keukenblad kunnen wij vervangen, wat natuurlijk erg belangrijk is voor de uitstraling. Zit er nu een standaard keukenblad in, dan kunnen wij het ons voorstellen dat u hier graag iets anders ziet. Een marmeren keukenblad bijvoorbeeld. Naast het keukenblad vervangen wij natuurlijk ook alle apparaten en de kranen wanneer dit nodig is. Ook hierbij geldt namelijk weer dat dit erg bepalend is voor de uitstraling. Beeld het u maar eens in; een splinternieuwe keuken van alle gemakken voorzien en in de stijl die u graag wilt, maar wel met een oude kraan. Dat kan niet, toch?

Vrijblijvend advies en offerte-aanvraag

Laat ons gerust al uw plannen weten zodat wij met u mee kunnen denken en samen een plan van aanpak op kunnen stellen. Zo zorgen wij ervoor dat u snel kunt gaan genieten van uw nieuwe keuken. Uiteraard voorzien we u graag van een vrijblijvende prijsaanbieding. Gebruik het offerte formulier of het contactformulier.