This page is also available in: EnglishEnglish (Engels)

Kozijnen

Zijn de kozijnen van uw ramen en/of deuren aan vervanging toe en bent u daarom op zoek naar een aannemer in de regio Amsterdam? Dan hoeft u niet verder te zoeken want wij kunnen u daarbij helpen. Of het nou gaat om kozijnen in uw woning of een winkelpand, hotel of horecazaak, wij leveren en plaatsen kozijnen, ramen en deuren volledig op de juiste maat, het gewenste profiel en houtsoort. Wij doen geen glasreparatie en glaszetten als losse dienst. Wanneer het gaat om een oude woning of oud pand en u de originele details wilt laten terugkomen is dit mogelijk. Wij maken dan een replica van de deuren of kozijnen.

Duurzame installatie

Daarnaast is het ook mogelijk te kiezen isolatieglas. Alle ramen, kozijnen en deuren die wij plaatsen voldoen aan de hoogste eisen als het gaat om isolatie en duurzaamheid. Met isolatieglas zorgt u ervoor dat u en uw gezin er altijd warm bij zit en bespaart u daarnaast op de energierekening. Ook is het zo dat het plaatsen van nieuwe kozijnen in combinatie met isolatie- of dubbelglas zorgt voor een waardevermeerdering van uw woning. Woont u in de gemeente Amsterdam? Doe dan de kozijnen vergunningscheck.

Kozijnen op maat

Heeft u nog erg oude ramen en deuren in uw woning, winkelpand, hotel of horecazaak, dan zijn deze waarschijnlijk tussen de 3 en 4 cm dik. Nieuwe ramen en deuren daarentegen, zijn minimaal 5,6 cm dik. Dit zodat er nog genoeg ruimte is voor het isolatieglas. Besluit u alleen het glas te vervangen, dan zou dit in verhouding duurder zijn, zeker wanneer er nu oude ramen in zitten. Dit komt omdat de kozijnen aangepast moeten worden zodat de nieuwe ramen er ook in passen. Het is daarom in veel gevallen ook verstandiger direct ook nieuwe kozijnen te laten plaatsen. Dit zorgt niet alleen voor een optimale isolatie, de nodig comfort en veiligheid, maar deze hebben ook een veel langere levensduur. Zo bent u dus minder kwijt voor het onderhoud en bespaart u ook nog eens op de energierekening.