This page is also available in: EnglishEnglish (Engels)

Metselwerk

Bent u bezig met een project of heeft u net een woning of bedrijfspand in de regio Amsterdam gekocht waar nog het nodige aan gedaan moet worden? Dan kan het goed zijn dat u hiervoor een aannemersbedrijf in wilt schakelen die ook verstand heeft van metselwerk. Aannemer020 is gespecialiseerd in metselwerk en kan u daar dan ook bij helpen. Of het nou gaat om een bestaande woning, nieuwe woning of een bedrijfspand.

Van metsel- tot voegwerk

Wij kunnen elke stenen muur voor u metselen, of het nou gaat om het opleveren van een complete woning, het realiseren van een uitbouw of het metselen van een schuur of garage; wij (ver-)bouwen het allemaal. Ook wanneer u een muur heeft die onderhoud nodig heeft of aan vervanging toe is kunt u bij ons terecht. De oude voegen van het metselwerk worden dan verwijderd en nieuwe aangebracht en indien het nodig is kunnen wij zelfs delen van de muur opnieuw metselen. Wij kunnen uw project van het begin tot het eind realiseren, totdat u helemaal tevreden bent.
Uiteraard hoort ook het nodige voegwerk en het opbouwen van de steiger bij onze werkzaamheden.

Van muur tot afbouw

Na het metselen verlangt u wellicht een CV of elektra aanleg bij het nieuwe metselwerk. Ons aannemersbedrijf realiseert het graag van A t/m Z. Daarnaast kunt u ons ook inschakelen wanneer er ook lijm-, stel- of isoleerwerk gedaan moet worden. Geef dit echter wil in het adviesgesprek al aan, zodat wij hier rekening mee kunnen houden wanneer wij voor u aan het metselen zijn.
Zou u graag advies willen of direct een vrijblijvende offerte aan willen vragen dan is dat uiteraard mogelijk. In een eerste gesprek kunt u vervolgens de situatie voorleggen en uw eisen en wensen met ons bespreken. Wij zullen u dan van advies voorzien en u meer vertellen over de verschillende werkzaamheden die komen kijken bij zo’n project. Daarna zal er een plan gemaakt worden zodat niet alleen wij, maar ook u precies weet wat er gaat gebeuren en wanneer. Ook de kosten zullen wij bespreken zodat alles duidelijk is en u niet achteraf voor verrassingen komt te staan.