Nieuwbouwwoning laten afbouwen Houthaven Amsterdam eo

This page is also available in: EnglishEnglish (Engels)

aannemersbedrijf HouthavensHeeft u een, dan wel niet casco, nieuwbouwwoning gekocht en bent u opzoek naar een aannemersbedrijf voor de afbouw? Aannemer020 Amsterdam biedt u alle diensten aan die u van een bekwaam bouwbedrijf mag verwachten. Wij opereren effectief doordat wij als team al jaren in de regio van Amsterdam actief zijn. Met de juiste contacten in de buurt weten wij onze doelstellingen altijd te halen. Zo bent u verzekert van een soepel verloop en een perfect eindresultaat. Ons team bestaat uit diverse vakspecialisten zodat wij alle disciplines overbruggen die er nodig zijn om een complete woning af te bouwen. Wij zijn allround en fiksen het allemaal voor u. Van kelder tot zolder en van voor- tot achtertuin; Loodgieterswerk, Metselwerk, Stucwerk, Schilderwerk  РYou name it.. Aannemer020 heeft al een legio projecten gerealiseerd in de regio Amsterdam, waaronder duurzame woning afbouw in bijvoorbeeld de Pontsteiger en nieuwbouwwijk Houthavens. Op Aannemer020 kunt u bouwen! 

Turn key oplevering

U wilt zo snel mogelijk genieten van uw nieuwe woning. Wellicht wenst u een complete aankleding zodat u direct kunt gaan genieten van optimaal wooncomfort. Aannemer020 gaat graag met u om tafel om te zorgen dat wij exact weten wat en hoe u de nieuwe woning wilt hebben. Zodra we alle details op papier hebben staan en u akkoord bent met onze prijsopgave, gaan onze vaklieden aan het werk en is uw woning instap klaar voor u het weet.  Wilt u weten hoe? Neem dan eens een kijkje op de dienstenpagina.

Ook buiten nieuwbouwwijk Houthavens actief

Buiten onze aannemerswerkzaamheden in de buur van de Houthavens kunt u ons ook inschakelen in andere regionen van Amsterdam. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan even contact met ons op via het contactformulier. Even bellen of appen kan natuurlijk ook.