schadeherstel woning

Schadeherstel van uw woning

This page is also available in: EnglishEnglish (Engels)

Heeft u recent last gehad van brand-, water-, storm- of inbraakschade? Dan is dit uiteraard ontzettend vervelend. U wilt zo snel mogelijk weer in uw eigen woning kunnen verblijven, maar dan zou er wel eerst het één en ander aangepakt moeten worden. De eerste stap is vaak het contact opnemen met de verzekering en wachten totdat deze een akkoord hebben gegeven. Voor de schadeherstel van uw woning kunt u vervolgens contact opnemen met aannemersbedrijf Aannemer020. Zij kunnen alle zorgen uit handen nemen voor u en herstellen de schade vakkundig, snel en duurzaam.

De schade van uw woning herstellen

Allereerst wordt er natuurlijk gekeken naar de schade. Wat moet er hersteld worden en wat is daar allemaal voor nodig? Ook uw wensen worden besproken, want het kan goed zijn dat u bepaalde wensen heeft. Gaat het om storm- of inbraakschade dan zal dit waarschijnlijk nog enigszins meevallen. Het gaat hier in de meeste gevallen om het herstellen van de deuren en/of ramen maar bij een storm kan het ook voorkomen dat een gedeelte van het dak hersteld dient te worden.

Is er echter sprake van water- of brandschade, dan is de schade meestal een stuk groter. Zeker bij brand kan dit al snel oplopen, omdat vuur zich snel verspreid. Mochten er veel dingen hersteld moeten worden en heeft u daar bepaalde wensen voor, dan kunt u deze zeker kenbaar maken. De aannemer zal dan samen met u de mogelijkheden gaan bekijken en een plan met u opstellen. Zo weet u precies waar u aan toe bent, hoelang het herstellen van uw woning duurt en wat u mag verwachten.

Extra verbouwing

Wilt u naast het herstellen van de schade aan uw woning graag nog een extra verbouwing, bijvoorbeeld het plaatsen van een dakkapel, veranda of aanbouw? Dan kan Aannemer020 u daar ook zeker bij helpen. Ook in dit geval zal er eerst een plan opgesteld worden en bekijkt u samen met de aannemer de verschillende mogelijkheden. Het plaatsen van een dakkapel of veranda is maatwerk, en dus zal ook het betreffende gedeelte goed opgemeten moeten worden.

Advies en contact

Advies nodig? Of zou u graag een offerte aan willen vragen? Dan kunt u contact opnemen met Aannemer020. Tijdens het eerste adviesgesprek kunt u dan al uw wensen op tafel leggen en aangeven wat u verwacht. Vervolgens zal er gekeken worden naar het plan en de verschillende mogelijkheden, en wordt alles voor u in werking gezet. In het plan van aanpak staat duidelijk omschreven wat er gaat gebeuren en wanneer dit zo is. Zo komt u niet voor verrassingen te staan, maar weet de aannemer ook precies waar hij aan toe is.