sloopwerk-Amsterdam

Sloper nodig voor een nieuw project?

This page is also available in: EnglishEnglish (Engels)

Wil je graag starten met een nieuw project, maar moet er dan eerst een sloper aan te pas komen omdat er nog van alles in de weg staat? Het kan natuurlijk goed zijn dat jij met een groot project wil starten, bijvoorbeeld het bouwen van een woning of een bijgebouw op je eigen grond. Maar als daar nu al iets staat zou dat vanzelfsprekend eerst gesloopt en afgevoerd moeten worden. Voor zulke klussen kun je de bouwslopers van aannemersbedrijf Aanemer020 inschakelen.

Elk project is mogelijk

Je hoeft niet bang te zijn dat je nieuwe project niet door kan gaan, wanneer je de bouwslopers hebt ingeschakeld kun je er zeker van zijn dat het bestaande gebouw vakkundig gesloopt zal worden. En het maakt hierbij in principe niet uit hoe groot of klein dit gebouw is. Al het personeel beschikt over ruime ervaring en weten hoe zij strategisch, veilig en efficiƫnt moeten werken. Ook zal er altijd rekening gehouden worden met de huidige wet- en regelgeving en wordt er daarnaast veel aandacht besteedt aan de veiligheid. Niet alleen van de medewerkers, maar ook de omgeving en de omwonenden. Een sloopproject gaat altijd in combinatie met lawaai, echter doen zij er wel hun best voor dit zo veel mogelijk te reduceren.

Ook wordt er veel aandacht besteedt aan de duurzaamheid van een pand. Voor zover dit mogelijk is zal een pand altijd duurzaam afgebroken worden. Door op deze manier te slopen en demonteren, kan alles gescheiden worden waardoor dit ook weer in de kosten zal schelen.

Bouwschoonmaak

Naast het slopen wordt er ook rekening gehouden met het schoonmaken. Niet alleen van het pand, maar ook van de bouwplaats. Zo worden de toiletten en pauzeruimtes regelmatig schoongemaakt en wordt het bouwafval bij elkaar gehaald en gestort, zodat er overzicht is en blijft.