This page is also available in: EnglishEnglish (Engels)

Staalconstructies

Bent u op zoek naar een bouwbedrijf die u kan helpen met staalconstructies, staaloplossingen, hekwerken of trappen? Wij van Aannemer020 kunnen u daar zeker mee helpen. Wij zijn gespecialiseerd in het monteren van verschillende staalconstructies, uiteraard met de beste kwaliteit. Heeft u alleen bepaalde onderdelen nodig voor uw trap of bordes, dan kunnen wij u daar ook bij helpen.

Constructie op maat

Heeft u een staalconstructie nodig voor een kleine- of grote hal, loods of schuur? Of bent u bezig met een groot bouwproject en heeft u daar een staalconstructie bij nodig? Wij zorgen voor de juiste staalconstructie. Maar ook als u op zoek bent naar staaloplossingen denken wij graag met u mee. Vertel ons het plan en het probleem, en wij proberen u zo goed mogelijk te helpen.
Ook voor trappen en bordessen in allerlei soorten maten én verschillende hekwerken kunt u bij ons terecht. Wij monteren allerlei soorten trappen, eventueel zelfs inclusief de bijbehorende leuningen, bordessen, hekwerken en alle overige RVS onderdelen. Het maakt hierbij niet uit of het om een grote of kleine trap gaat, alles is mogelijk. Dit geldt ook voor het plaatsen van hekwerken, bijvoorbeeld voor de woningbouw of andere industriële toepassingen. Bij het hekwerk kunt u denken aan hekwerk voor het balkon, terras, uw tuin, de trap en het bordes. Alles om ervoor te zorgen dat het veilig is.

Advies en prijsaanbieding

Heeft u constructieadvies nodig of wilt u graag een vrijblijvende offerte aanvragen, dan kan dat natuurlijk. Wij zijn gespecialiseerd in het monteren van verschillende staalconstructies. Dit geldt voor zowel de bouw als voor particulieren. Wanneer wij een gesprek inplannen kunt u uw eisen en wensen op tafel leggen zodat we hiermee aan de slag kunnen. Wij zullen u dan ook van advies voorzien en alle mogelijkheden met u bespreken. Dit alles zodat het voor u duidelijk is, en u achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Neem contact op voor meer informatie.