This page is also available in: EnglishEnglish (Engels)

Stucwerk

Bent u op zoek naar een uitvoerder die echt mooi stucwerk kan leveren in uw woning, appartement, winkelpand, horecazaak of hotel? Wij van Aannemer020 helpen u daarmee maar al te graag. Strakke muren zorgen voor een perfect resultaat, een strakke look. Daarnaast doet dit ook veel voor de lichtinval, waardoor je woning veel opener oogt. Daarnaast helpt de afwerking natuurlijk ook. Denk bijvoorbeeld aan mooie, hoge plinten en een afwijkende kleur op de muur. Het grote voordeel van stucwerk is dat je alle bedrading maar ook alle leidingen erachter kan wegwerken.

Allround stukadoorswerk

U kunt bij ons terecht voor traditioneel stucwerk, maar daarnaast ook voor andere vormen van wandafwerking. Vrijwel bij iedere verbouwing of renovatie ingezet. Hierbij kunt u denken aan spachtelputz of juist meer speciale wandafwerking in combinatie met ornamenten. Ook kunnen wij het stucwerk machinaal aanbrengen en spackspuiten. Wilt u graag pleisterwerk zoals sierpleisters of decoratie pleisters, dan is dit ook mogelijk evenals lijsten en ornamenten.

Vrijblijvend advies en offerte

Weet u niet zo goed wat er bij u of uw woning past, of bent u niet bekend met de verschillende termen zoals hierboven staat? Dat is geen enkel probleem. Wanneer wij een eerste gesprek met u hebben kunt u al uw eisen en wensen doorgeven aan ons. Wij zullen vervolgens de verschillende termen aan u uitleggen en u adviseren in wat wij denken dat het beste bij uw woning past. Uiteraard hangt dit volledig af van het type woning dat u heeft, maar ook van uw inrichting en smaak. Bevatten de muren die behandeld moeten worden nu loszittende verf- of gipslagen of zijn de muren van hout? Dan kunnen er niet direct traditionele stuclagen overheen gesmeerd worden. De muren moeten in dat geval eerst stuc klaar worden gemaakt. Ook hierover kunnen wij u tijdens een adviesgesprek duidelijke uitleg over geven en u hier indien nodig nog extra advies in geven. Neem contact op voor meer informatie.