This page is also available in: EnglishEnglish (Engels)

Timmerwerk

Ook voor allerhande timmerwerk kunt u bij Aannemer020 terecht. Wij houden ons bezig met alles wat met bouwen en verbouwen te maken heeft. Dit betekent dat wij uw bouwtekeningen maken maar ook helpen in het begeleiden en verzorgen van de verschillende vergunningen die mogelijk nodig zijn. Bent u op zoek naar een aannemer Amsterdam voor timmerwerk in uw woning, appartement, winkelpand, hotel of horecazaak? Dan hoeft u niet meer verder te zoeken.

Timmerwerk op maat

Zou u graag nieuwe kozijnen, deuren of ramen willen laten plaatsen in uw woning of bedrijfspand, of droomt u al jaren van een houten vloer? Of gaat het wellicht om een kleinere klus, zoals bijvoorbeeld een op maat gemaakt houten kledingkast die precies onder het dak past, schrootjes tegen de muur of plafond of wellicht een scheidingswand of inloopkast? Dit kunnen wij allemaal voor u verzorgen. Of het nou gaat om een laminaatvloer, een houten vloer, inloopkast, scheidingswand of volledig nieuwe deuren en kozijnen; wij staan voor u klaar. Dit geldt overigens ook voor het timmerwerk voor buiten. Zou u graag een balustrade zien, of een veranda, overkapping of tuinschuur? Ook hierbij kunnen wij u helpen.

Gesprek met de timmerman

Wanneer u contact met ons opneemt zullen wij een eerste gesprek met u inplannen. Hierin kunt u uw wensen kenbaar maken en kunnen wij u een passend advies geven. Dit scheelt u uiteindelijk niet alleen in tijd maar ook in de kosten omdat u direct weet waar u aan toe bent. Uiteraard meten wij alles grondig op zodat de maten kloppen met de bouwtekening en er geen fouten worden gemaakt. Dit alles zodat u het eindresultaat heeft waar u van droomt. Een project is ten slotte pas af wanneer u als klant volledig tevreden bent, dus daar zullen wij dan ook alles voor doen. Tijdens het project heeft u zo min mogelijk last van ons en zit u zo kort mogelijk tussen de rommel. Neem gerust contact op voor vragen of meer informatie.