This page is also available in: EnglishEnglish (Engels)

Tuin

Heeft u een prachtige woning maar kan de tuin nog wel wat aanpassingen gebruiken? Dan kunt u dit natuurlijk zelf doen maar, als u precies weet wat u wilt en geen idee hebt hoe u dit aan moet pakken kunt u beter kiezen voor iemand die er verstand van heeft. Bent u op zoek naar een allround aannemersbedrijf die u hierbij kan helpen? Aannemer020 verzorgt, naast alle andere bouwwerkzaamheden, ook de tuinaanleg.

Van aanleg tot tuinhout realisatie

Wij regelen alles voor uw tuin, zodat u zich hier geen zorgen over hoeft te maken. Het ontwerp, de aanleg en de afwerking wordt allemaal door ons gedaan. Dit gaat natuurlijk allemaal in samenspraak met u, waarbij rekening wordt gehouden met uw wensen. Wilt u bijvoorbeeld graag schuttingen laten plaatsen of een hekwerk dan is dat zeker mogelijk. Ook de bestrating kiest u zelf uit, wij zullen u hier eventueel wel in adviseren. Ook wanneer u droomt van een veranda, overkapping of patio kunnen wij u van dienst zijn met onze handige timmerlieden. Indien gewenst kunnen wij deze voor u bouwen en plaatsen. Ook houten vlonders behoren tot de mogelijkheden, die erg mooi staan in combinatie met een vijver. Maar vlonders worden ook steeds vaker gebruikt als ondergrond voor het terras. Daarnaast zijn er nog mogelijkheden voor sierbestrating, erfafscheiding en opslagruimte. Maar ook de nodige verlichting, beplanting en eventueel zelfs waterpartijen.

Advies en offerte tuinaanleg

Neem gerust contact op voor een adviesgesprek zodat wij u kunnen helpen. U kunt tijdens dit gesprek uw wensen kenbaar maken, en wij zullen u advies geven over de verschillende mogelijkheden. Daarna zal er een plan opgesteld worden en een tekening van de tuin worden gemaakt. Alles zal duidelijk in dit plan staan zodat het niet alleen voor ons helder is, maar uiteraard ook voor u. Het is namelijk niet de bedoeling dat u bij uw eigen project uiteindelijk voor onaangename verrassingen komt te staan.