This page is also available in: EnglishEnglish (Engels)

Aanbouw

Het veranderen van een woning of bedrijfspand is altijd spannend maar tegelijk ook erg leuk. Het idee dat uw woon- of werkomgeving gaat veranderen en u erop vooruit gaat geeft een positief gevoel. Maar wanneer u aan een aanbouw denkt, zijn er wel een aantal dingen waar u rekening mee dient te houden. Bent u op zoek naar een aannemer Amsterdam die met u meedenkt? Dan kan Aannemer020 u daar zeker bij helpen.

Ideaal en op maat Aanbouwen

Voordat u contact met ons opneemt is het goed om uw wensen op papier te zetten. Om wat voor een aanbouw gaat het, hoe groot moet deze zijn en waar moet deze geplaatst worden? Denk ook na over het maximale budget en hoe lang u over het project wilt doen. Daarnaast is het verstandig na te gaan of uw wensen wettelijk zijn toegestaan. Heeft u dit allemaal duidelijk op papier staan dan kunt u contact met ons opnemen. Wij zullen u dan alles vertellen over het proces, hoe lang het project gaat duren en wat de kosten zullen zijn. Ook adviseren wij u wanneer blijkt dat uw plan niet ideaal is.

Van offerte naar realisatie

Op het moment dat u concrete plannen met ons heeft gemaakt, is het belangrijk een aantal dingen te regelen. Kunt of wilt u de financiering niet uit eigen zak betalen, dan is dit het moment waarop u de financiering rond moet hebben. Is deze nog niet rond, dan kan er ook nog niet begonnen worden met de aanbouw. Daarnaast zijn er ook verschillende regels en wetten waar u rekening mee dient te houden bij het plaatsen van een aanbouw. Het kan namelijk nodig zijn dat u een vergunning regelt voor uw aanbouw. Door contact op te nemen met de gemeente weet u of u deze nodig heeft en hoe u deze kan aanvragen. Ook hierbij geldt; zonder vergunning kan er nog niet begonnen worden met de aanbouw. Woont u in de omgeving van Gemeente Amsterdam? Doe dan de aan- en uitbouw vergunningscheck op diens website.