This page is also available in: EnglishEnglish (Engels)

Elektra

Heeft u een woning, appartement, winkelpand, horecazaak of hotel waar de elektra eens goed nagekeken moet worden en bent u hiervoor op zoek naar een aannemer Amsterdam? Aannemer020 helpt u graag met deze elektrische klus, zodat u snel weer verder kunt gaan met uw werkzaamheden.
Een elektricien doet tegenwoordig heel wat meer dingen dan alleen maar het aanleggen van groepenkasten en elektra, het oplossen van stroomstoringen en kortsluitingen en het plaatsen of vernieuwen van stopcontacten.

Elektra waar en hoe u dat wilt

Wij kunnen dan ook elke klus op het gebied van elektriciteit voor u aanpakken, zodat u zich hier geen zorgen meer om hoeft te maken. U kunt ons bijvoorbeeld inschakelen voor bekabeling aanleggen, maar ook extra groepen aanleggen, de elektra aanleggen of aanpassen, het aanleggen van een internet- of telefoonlijn of het verplaatsen van de meterkast.
Ook wat betreft de stopcontacten kunnen wij u van dienst zijn. wij kunnen de stopcontacten verleggen, aarden en verlagen. Daarnaast helpen wij u met storingen verhelpen en kunnen wij u zelfs helpen met de verlichting; zoals spotjes aanleggen. Zoals u ziet kunnen wij u dus helpen met alle werkzaamheden als het gaat op de elektra. Uiteraard werken wij hierbij ook alles netjes voor u af, zodat u daar ook geen omkijken meer naar heeft. Wat dacht u van gevreesde kabels in muren of vloer?

Groep aanleg voor bv krachtstroom

Het toevoegen van een extra groep in de meterkast is nodig wanneer u een aanbouw heeft laten plaatsen. Dit zorgt voor een betere en goede verdeling van de stroom. Zouden alle elektronische apparaten in huis maar op een enkele groep zitten, dan moet alle stroom door één draad heen en daardoor ontstaat er een kans op verbranding. Een extra groep is in het geval dat u meer apparaten gaat gebruiken vrijwel altijd nodig, maar ook wanneer u apparaten gaat gebruiken die veel vermogen verbruiken. Zo wordt er voor keuken-apparaten vaak een aparte krachtstroomgroep aangelegd.
Als u een adviesgesprek met ons heeft kunt u al uw eisen en wensen kenbaar maken aan ons, wij zullen u dan eventueel van advies voorzien. Uiteraard zijn wij transparant zodat u precies weet wat u te wachten staat tijdens het project.