This page is also available in: EnglishEnglish (Engels)

Badkamer renovatie

Het kan natuurlijk goed zo zijn dat u uitgekeken bent op uw badkamer. De meubels zijn gedateerd, u verlangt naar een bad, douche of inloopdouche of u zou juist graag de badkamer uit willen breiden. Dit is een lastige klus, die u waarschijnlijk niet zelf aan wilt pakken. Gelukkig hoeft dat ook niet! Bent u op zoek naar een aannemer in de regio Amsterdam om deze wensen voor u te realiseren? Dan zit u goed bij Aannemer020. Wij kunnen uw badkamer renoveren zoals u dat wilt, zodat u er geen zorgen over heeft.

De badkamer verbouwen

Het gebeurt regelmatig dat mensen na een aantal jaar uitgekeken raken op hun badkamer. Of dat er net een nieuwe woning is gekocht, maar dat de badkamer toch niet helemaal is wat er van verwacht werd. U kunt er dan uiteraard voor kiezen een geheel nieuwe badkamer aan te schaffen, maar heeft u ook weleens aan een badkamer renovatie gedacht? Dit is ideaal wanneer bijvoorbeeld de tegels op de muur nog wel naar wens zijn, of wanneer u maar een klein gedeelte van de badkamer aangepast wilt hebben.
Zo is het mogelijk dat wij uw oude bad of douche eruit halen en hier vervolgens een bad, douche of zelfs inloopdouche in plaatsen. Daarnaast is het ook mogelijk de wastafel, het toilet en eventuele overige meubels voor u te vervangen.

Offerte aanvraag en vormgeving

Wanneer u een offerte bij ons aanvraagt zal er eerst een persoonlijk gesprek plaatsvinden. Waar nodig komen we in de regio Amsterdam graag even langs. Tijdens het eerste overleg heeft u de ruimte uw wensen op tafel te leggen, en kunnen wij onze werkwijze vertellen. Daarnaast zullen wij een advies uitbrengen die is gebaseerd op uw wensen en de huidige situatie. Vervolgens wordt er een ontwerp gemaakt van de nieuwe badkamer zodat voor u duidelijk is wat er gaat gebeuren. Bent u hiermee akkoord? Dan gaan we voor u aan de slag. Dit gebeurt secuur, veilig en snel zodat u niet lang in de rotzooi hoeft te zitten.