This page is also available in: EnglishEnglish (Engels)

Vloeren

Heeft u het huis van uw dromen gevonden, of misschien wel eindelijk dat bedrijfspand kunnen overnemen waar u al zo lang op zat te wachten? Dan is dat heel erg fijn natuurlijk, maar vaak moet er nog wel het één en ander in worden geklust. Zo kan het ook maar zo zijn dat de vloer er slechter aan toe is dan gedacht. Zoekt u een aannemer Amsterdam die daar wel raad mee weet? Dan kan Aannemer 020 u daarbij helpen. Wij leveren en leggen allerlei verschillende soorten vloeren.

Vloer laten leggen

Wilt u graag laminaat, pvc, een parketvloer of toch graag een houten vloer? Of gaat u toch liever voor een gietvloer, betonvloer of een betegelde vloer? Wij kunnen het allemaal voor u regelen. Ook het leggen is voor ons geen probleem, zelfs niet wanneer het in een bepaald patroon gelegd moet worden. Ook kunnen wij in horecazaken speciale horecavloeren leggen die geschikt zijn voor in de keuken. Deze voldoen aan de hygiënevoorschriften en de Arbo technische voorschriften. Verder zijn deze vloeren duurzaam, slipvrij, en naadloos waardoor ze vloeistof- en afvaldicht zijn. Ook voor trappen kunt u bij ons terecht.

Vloerverwarming

Wanneer u nadenkt over het laten leggen van een nieuwe vloer, is het verstandig ook even stil te staan bij vloerverwarming. Wellicht wilt u daar in de zomer niet aan denken, maar in de winter is het heerlijk wanneer u niet op een koude vloer loopt. Dit kan ook in andere kamers gerealiseerd worden, zoals bijvoorbeeld het toilet of de badkamer.

Advies en offerte

Wanneer u een adviesgesprek met ons heeft kunt u al uw wensen aan ons voorleggen en vertellen wat de situatie momenteel is. Wij zullen u dan adviseren in uw keuze en vervolgens een plan voor u opstellen. Uiteraard doen we dit allemaal in overleg met u, het is tenslotte uw project. In dit plan vindt u precies wat wij gaan doen, zodat u achteraf niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Wilt u meer informatie? Neem contact op of gebruik het offertesysteem.