duurzame-aannemerdiensten

Duurzaam bouwbedrijf Amsterdam

This page is also available in: EnglishEnglish (Engels)

Duurzaam bouwbedrijf Amsterdam

Wanneer je op zoek bent naar een duurzaam bouwbedrijf in de regio Amsterdam, zit je bij Aannemer020 aan het juiste adres. Wij houden rekening met duurzaamheid op verschillende vlakken. Bijvoorbeeld door het afval te scheiden en bruikbare onderdelen niet direct weg te gooien. Alles wat gerecycled kan worden, wordt gerecycled om zo hun steentje bij te dragen.

Hulp wanneer dat nodig is

Er komt natuurlijk heel veel op je af wanneer er een verbouwing gepland staat. Eén van de eerste dingen die geregeld moeten worden, is een vergunning. Twijfel je of je deze nodig hebt, of weet je niet goed hoe je dit moet regelen? Dan kan Aannemer020 je daar eenvoudig bij helpen. Ook kun je op de website van de gemeente Amsterdam een check doen, om te zien of je een omgevingsvergunning nodig hebt of niet.

Maar naast het aanvragen van een vergunning moet er natuurlijk ook gekeken worden naar de mogelijkheden van de verbouwing. Is dat wat je wilt wel reëel en kan het op de plek die jij in gedachten hebt? Ook hier kunnen wij je uitstekend bij helpen. Wanneer je twijfelt of niet goed weet hoe je de uitbouw moet realiseren kan Aannemer020 je voorzien van advies.

Welke verbouwingen doet dit bouwbedrijf?

Een duurzaam bouwbedrijf als Aannemer020 is erg veelzijdig als het gaat om de verschillende projecten waar wij je bij kunnen helpen. Dit kan gaan om kleine projecten zoals een aan- of uitbouw, het plaatsen van vloerverwarming, nieuwe kozijnen of een dakkapel. Echter ook de grotere projecten zijn geen probleem. Dus ook wanneer je een complete woning-, keuken- of badkamerrenovatie wilt realiseren of een nieuwe trap wilt laten plaatsen kan dit zeker geregeld worden.

Het grote voordeel hierbij is dat je te maken hebt met een vast team, en altijd maar één aanspreekpunt. Het is dus niet zo dat je de ene dag persoon 1 aan moet spreken, en je de volgende dag weer allemaal nieuwe gezichten ziet. Dit zorgt voor vertrouwen en je weet direct waar je aan toe bent.

Grote klussen

De bovenstaande klussen zijn niet de enige klussen die Aannemer020 voor je uit kan voeren. Ook wanneer je een huis hebt laten bouwen of een casco woning hebt gekocht, kunnen wij je helpen. Zeker bij dit soort woningen is er nog veel werk dat gedaan moet worden. Denk bijvoorbeeld aan het aanleggen van elektra en isolatie, loodgieterswerk, het plaatsen van tussenwanden, kozijnen, deurposten, ramen en deuren. Maar ook moet de hele woning geïsoleerd en afgetimmerd worden. Daarnaast wil je misschien wel dat alle kabels en leidingen ingefreesd worden en zou je graag voerverwarming willen hebben.

Zeker ook bij dit soort klussen kun je uitstekend geholpen worden, van het begin tot het eind. Je dient in eerste instantie goed na te denken over wat je wilt met je woning. Je wilt uiteraard dat het jullie plek wordt, en dat jij je er op je gemak voelt. Ook je persoonlijke wensen kunnen hierin meegenomen worden. Misschien wil je de keukenkasten op een bepaalde hoogte hebben, wil je een inbouwkast in de slaapkamer of een zolder met op maat gemaakte kasten tegen de schuine wand.

Kom je er niet helemaal uit hoe jij je woning precies in wilt richten, of twijfel je over bepaalde mogelijkheden? Dan kan Aannemer020 je daar absoluut bij helpen. Ze gaan dan ook graag met je om de tafel zitten om met je mee te denken en je eventueel van advies te voorzien.

Sloopwerkzaamheden

Ben je op zoek naar een bedrijf dat je kan helpen met sloopwerkzaamheden? Ook dan kun je bij Aannemer020 terecht. Wij zijn gespecialiseerd in het slopen en doordat wij een duurzaam bouwbedrijf zijn, doen we dit zo duurzaam mogelijk. Al het materiaal dat nog herbruikbaar is zal voorzichtig verwijderd worden zodat dit opnieuw gebruikt kan worden. Het overige materiaal, dat niet meer te gebruiken is, zal worden gerecycled.

Ze zijn inzetbaar voor verschillende sloopwerkzaamheden. Dit kan gaan om een volledige woning of bedrijfspand, maar net zo goed kan het gaan om een oude schuur, garage, een grote hal of een compleet winkelcentrum. Al het puin wordt bovendien afgevoerd door henzelf, zodat jij hier geen omkijken naar hebt.

Contact opnemen

Wil je graag contact opnemen omdat je advies nodig hebt, je er niet uit komt hoe je de verbouwing wilt uitvoeren of omdat je graag een offerte wilt? Dan kun je altijd contact opnemen. Dit kan ook wanneer je graag een adviesgesprek aan zou willen vragen. Hierbij kun je al je wensen en vragen op tafel leggen, maar ook kun je aangeven wat je precies van ons bedrijf verwacht. Er zal vervolgens een plan van aanpak opgesteld worden zodat het voor alle partijen duidelijk is wat er nu precies gaat gebeuren. Dit voorkomt dat je achteraf voor onaangename verrassingen komt te staan.