This page is also available in: EnglishEnglish (Engels)

Renovatie

Een woning, appartement, winkel, hotel of horecazaak verbouwen is in sommige gevallen nodig. Bijvoorbeeld in plaats van een verhuizing of het slopen van het pand. Een renovatie is dan een goed alternatief. Daarnaast is een renovatie vaak een stuk goedkoper en duurzamer dan het slopen van een gebouw. Bent u op zoek naar een aannemer voor het beoogde renovatieproject? Dan zit u bij Aannemer020 aan het juiste adres. Wij hebben ervaring in het renoveren van verschillende panden en alle uitdagingen die daar bij horen.

Gehele of deel- renovatie

Bij een renovatie kunnen we alle delen van de woning, winkel, horecazaak of het hotel aanpakken. Denk hierbij aan het aanpassen van de muren, daken en vloeren, maar ook de kozijnen, ramen, beglazing, deuren, de isolatie, installaties en sanitaire ruimtes. Vooral wanneer u uw huis of pand duurzamer wilt maken is een renovatie een goed idee. Uiteraard houden we hierbij rekening met de wettelijke eisen en de wensen van de klant. Wilt u bijvoorbeeld graag zonnepanelen op het dak hebben, of wenst u niet meer te koken op gas? Dan kan dit allemaal naar wens aangepast worden. Maar daarnaast is het ook mogelijk om enkel een bepaalde ruimte van het pand te laten renoveren. Bijvoorbeeld wanneer de keuken, badkamer of de zolder aan een renovatie toe is. Aannemer020 denkt dan ook graag met u mee, zodat eventuele verbeterpunten altijd meegenomen worden in de renovatie.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Alles begint natuurlijk met het aanvragen van een offerte. Op die manier weten wij om wat voor een renovatie het gaat, en weet u met welke prijs u rekening moet houden. Gaat u akkoord met de offerte, dan wordt het renovatieplan besproken. Hierbij wordt er gekeken wat er gerenoveerd of aangepast moet worden, maar worden ook uw wensen meegenomen. Na deze bespreking wordt het plan opgesteld en wordt de begindatum van de renovatie aan u bekend gemaakt. Wilt u een offerteaanvraag doen? Neem contact op of gebruik het offerteformulier.