This page is also available in: EnglishEnglish (Engels)

Schilder Amsterdam

Schilderwerk uitbesteden in Amsterdam of directe omgeving? Aannemer020, ofwel “aannemersbedrijf Amsterdam” is u ook graag van dienst met schilderwerken. Wij hebben menig vak-schilder in ons team die u van dienst kunnen zijn met strak, professioneel schilderwerk.

Onderhoud en renovatiewerk

Bent u de boel aan het opknappen en wilt u schade herstellen en bijvoorbeeld de muren en wanden weer mooi strak hebben? Behalve schilder-, doen wij ook stucwerk. Zo heeft u met één aanspreekpunt uw hele woning renovatie geregeld.

Binnen- en buitenschilderwerk

Uiteraard zijn onze schilders ook afhankelijk van het weer. Mocht het Nederlandse weer het toestaan in onze hoofdstad dan staan onze schilders het hele jaar voor u klaar, óók voor schilderwerk buitenshuis. Wel dient houtwerk goed droog te zijn en mag het niet te koud zijn.  Dit zou grote invloed hebben op de kwaliteit en duurzaamheid van het eindresultaat. 

Schilder buiten de gemeente Amsterdam

Is de nood hoog en zoekt u met spoed een schilder voor een groot project? Wij springen graag bij als de nood hoog is en er geen andere schilder beschikbaar is. In principe nemen wij alleen schilderwerk aan binnen de regio maar voor grote projecten reist onze schilder ook af buiten Amsterdam. Wilt u een schilder offerte? Gebruikt u dan het offerteformulier of neem contact op middels contactformulier, telefoon, APP of de chatfunctie.

Met hartelijke groet,

Aannemersbedrijf 020 Amsterdam