This page is also available in: EnglishEnglish (Engels)

Sloop en bouwwerk

Bent u op zoek naar een aannemer voor renovatie- of totaalsloop? Dan kan Aannemer020 u daar zeker bij helpen. wij zijn gespecialiseerd in het slopen en doen dit graag zo duurzaam mogelijk. Dit houdt ook in dat wij materialen die nog herbruikbaar zijn zorgvuldig zullen verwijderen. Materiaal dat niet meer te gebruiken is wordt gerecycled. Expertise, milieuvriendelijkheid en veiligheid zijn hierbij uiteraard erg belangrijk.

Allround bouw-/sloop diensten

U kunt contact met ons opnemen voor allerlei sloopwerkzaamheden. Het kan hierbij gaan om het slopen van een complete woning of bedrijfspand, maar bijvoorbeeld ook voor het slopen van een oude schuur, hal, garage of zelfs een winkelcentrum. Uiteraard voeren wij al het puin zelf af, zodat u hier geen omkijken meer naar heeft.
Ook kunt u ons natuurlijk inschakelen voor al uw bouwwerken. Of het nu gaat om een kleine verbouwing, een complete renovatie of het realiseren van een nieuwbouw woning of bedrijfspand. Wij denken met u mee, leveren op kwaliteitsniveau en kunnen u uiteraard ook helpen bij het regelen van eventuele vergunningen.
Maar ook wanneer het om een kleinere klus gaat zoals het plaatsen van een dakkapel, een aanbouw, serre of veranda of het plaatsen van kozijnen, gevels en daken kunt u ons inschakelen. Hierbij nemen wij uiteraard alle zorgen uit handen, zodat u zich helemaal nergens druk om hoeft te maken! Gaat u een bouwwerk slopen binnen de gemeente van Amsterdam? Wellicht heeft u een vergunning nodig. Doe de vergunningscheck op de website van gemeente Amsterdam.

Advies, offerte en planning

Wanneer u contact met ons opneemt voor een adviesgesprek, kunt u al uw eisen en wensen op tafel leggen en aangeven wat u van ons verwacht. Wij zullen dit dan met u bespreken en u een passend advies geven. Daarna zal er een plan van aanpak opgesteld worden zodat het niet alleen voor ons, maar ook voor u duidelijk is wat er allemaal gaat gebeuren. Zo voorkomen we dat u niet achteraf voor onaangename verrassingen komt te staan.