This page is also available in: EnglishEnglish (Engels)

Turn-key verbouwingen

Aannemer020 is hét bouwbedrijf in Amsterdam wanneer het gaat om turn-key verbouwingen. Wij renoveren uw gehele woning, appartement, hotel, winkelpand of horecazaak zodat u nergens omkijken naar heeft. Het enige waar wij u voor nodig hebben, is het overhandigen van de sleutel wanneer het project afgerond is. Een turn-key verbouwing is ideaal wanneer het om een huis gaat die volledig opgeknapt dient te worden, maar ook een winkelpand dat aangepast moet worden aan uw eisen of een hotel dat een grote verbouwing nodig heeft om mee te gaan in de laatste trends en de eisen die de markt stelt. U kunt hierbij uiteraard al uw eisen voorleggen, want uw woongenot is het belangrijkste. Wij begeleiden vervolgens het gehele proces zodat u daar geen omkijken naar heeft. Hierbij worden uw eisen en wensen uiteraard opgevolgd, want het blijft uw project.

Zorgeloos kant en klaar

Het sleutel klaar opleveren van uw woning of bedrijf zorgt ervoor dat u minder stress heeft. U legt al uw wensen bij ons op tafel zodat wij u van advies kunnen voorzien en eventueel tips kunnen geven. daarna stellen we samen een plan van aanpak op, volledig transparant zodat u precies weet waar u aan toe bent. Het is vervolgens niet nodig dat u aanwezig bent in het pand tijdens de verbouwing, want u geeft ons de sleutel om toegang te hebben. Het enige moment dat wij u nodig hebben, is wanneer het hele project klaar is en alles is opgeruimd. U ontvangt dan weer uw eigen sleutel en kunt vervolgens gaan genieten van uw verbouwde woning of winkelpand. Op deze manier kunt u dus gewoon aan het werk gaan en hoeft u zich geen zorgen te maken over het project.

Instapklaar verbouwen; advies en offerte

Zou u graag meer informatie willen, of een vrijblijvende offerte op willen vragen? Dan kan dat natuurlijk. Neem contact met ons op of gebruik het offerteformulier op de website. Daarna nemen wij zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak te maken. Hierin zullen we dan uw eisen en wensen bespreken.