woningsplitsing-Amsterdam

Woning splitsen Amsterdam

This page is also available in: EnglishEnglish (Engels)

woning laten splitsen Amsterdam

Uw Amsterdamse woning splitsen in verschillende wooneenheden zoals appartementen, studio’s of studentenkamers? Aannemer020 realiseert niet alleen de verbouwing voor u, ook helpen wij u van harte met de vergunningsaanvraag en al het andere wat er komt kijken bij woningsplitsing in regio Amsterdam. Het splitsen van een woning in Amsterdam is door woningnood en de torenhoge huizenprijzen steeds populairder. De gemeente Amsterdam heeft zelfs de splitsing vergunning aan banden gelegd zodat het voor kleine woningen niet meer mogelijk is om een vergunning te krijgen. Dit om woonkwaliteit te behouden en huisjesmelkers te weren. Op de website van gemeente Amsterdam vindt u meer informatie over de regels en mogelijkheden als het om opslitsen van woning en pand gaat.

Woning splitsen in 2 of meer eenheden

Aannemer020 is met ruim 20 jaar ervaring graag uw bouwspecialist als het om woningsplitsing gaat. Onze specialiteit is het compleet renoveren en verbouwen van woningen, panden en bedrijfsruimtes alsmede horecagelegenheden zoals hotels en restaurants. Met de ervaring van >20 jaar verbouwen en renoveren is geen klus ons te groot of te gek. Door goed naar uw wensen te luisteren realiseren we exact dat gene wat u wenst. Ons aannemersbedrijf werkt altijd met oog op duurzaamheid en detail. Waar mogelijk denken we graag met u mee om uw kostbare ruimte zo optimaal en comfortabel in te richten als mogelijk. Het splitsen van een woning is voor Aannemer020 dagelijkse kost en wij helpen u graag om de splitsing snel en vakkundig te realiseren. Zo starten wij (met uitzondering van vakantieperiode en zon- en feestdagen) altijd binnen 2 weken met uw beoogde project. Natuurlijk dient u dan al wel in bezit te zijn van de benodigde vergunning(en). Heeft u vragen of advies omtrent bouw en sloop gerelateerde vergunningen in Amsterdam? Dan mag u altijd vrijblijvend contact met ons bouwbedrijf opnemen. We staan u graag te woord.

Wat komt er bij woningsplitsing in Amsterdam kijken

Behalve de besproken Splitsenvergunning Amsterdam zijn er nog een aantal zaken die belangrijk zijn om over na te denken als u overgaat tot woningsplitsing;

 • Regelgeving
 • Bouwkundige reportage
 • Keuring van installaties
 • Splitsing eisen
 • Kadastraal recht
  (notariƫle splitsingsakte met plattegrond, splitsentekening en grenzen)
 • Erfrecht
 • Huurprijs en puntentelling
 • Funderingsonderzoek
 • Hypotheek waarde
 • Vereniging van eigenaars oprichten? (Vve)
 • Monumentale status

Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan?

Aannemer020 ontneemt u graag de zorgen en stress die bij al deze bijkomende zaken komt kijken en begeleid u graag met het splitsen van een pand in meerdere wooneenheden. Wilt u eerst een vrijblijvend advies of een offerte? Neem gerust contact met ons op of gebruik het formulier op de website. Wanneer u het offerteformulier gebruikt zullen wij op kort termijn contact met u opnemen.